Sådan giver du dit hjem en smuk makeover med en slibning af gulvene

By:

Trænger du også til at forny dine omgivelser?

Har du ligesom så mange af os andre arbejdet meget hjemmefra på det seneste? Er du også træt af at kigge på hjemmets samme fire vægge? De samme møbler? De samme farver? Det er jo helt fair og du trænger nok bare til at få udskiftet omgivelserne en lille smule.

Der er flere forskellige måder, hvorpå du kan pifte hjemmet op. Den nemme udvej er naturligvis at investere i nogle nye møbler eller eventuelt noget nyt at putte op på væggene. Det gør i hvert fald en forskel. Du kan også gå skridtet videre og male væggene i nogle nye farver.

Men en sand (måske) usleben diamant i hjemmet er gulvet – i hvert fald hvis det er lavet af træ.

Trægulvet rummer store mængder potentiale

Er du så heldig at være indehaver af et ægte massivt trægulv, så er der utallige muligheder for, at du kan bruge det i hjemmets æstetiske spil. Et trægulv kan nemlig customises sådan, at det spiller godt sammen med de øvrige dele af hjemmet.

Et trægulv kan nemlig behandles på mange forskellige måder, så det får forskellige toner og eventuelt forskellige farver. Et trægulv kan nemlig både males, lakeres, oliebehandles eller lud- og sæbebehandles. Det giver sig selv, at der er utallige farvemuligheder, hvis du vælger at male gulvet, men du kan faktisk også tone træets farve med pigmenteret olie, lak eller sæbe. Så der er mange muligheder.

En gulvslibning kan gøre underværker for hjemmets udseende

Nogle gange kan det også være en idé at slibe gulvet. Foruden den almene vedligeholdelse kan det være nødvendigt at få slebet gulvets overflade lidt ned, sådan at overfladen igen bliver ny, frisk og glat. Hvis du vælger at få slebet gulvet, er det bedst hvis du allierer dig med professionelle fagfolk, som for eksempel dem fra Gulvkanonen. Held og lykke!

Posted in: gulvslibning