Lad din vognmand i Løgumkloster hjælpe med transporten

18 marts 2021 Astrid Pedersen

Har du brug for hjælp til transport og tungt arbejde? Så er det din lokale vognmand, du skal have på banen.

Få hjælp til diverse former for entreprenør arbejde hos din lokale vognmand i Løgumkloster

Er du bosat i Løgumkloster, eller har din virksomhed sin beliggenhed i det syd eller sønderjyske, kan du med fordel benytte Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S som din vognmand.

Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S kan tilbyde en bred vifte af tjenester inden for vognmands service, her under transport og fragt, kran arbejde med professionelle kraner og kranførere, udlejning af containere til opbevaring og bortskaffelse af have affald samt levering af diverse fyld materialer så som sand, sten og grus fra eget lager.

Du kan trygt lade Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S forestå dine vognmands ydelser i Løgumkloster, Tønder, Skærbæk, Aabenraa og Rødekro. Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S har nemlig mange års erfaring med vognmands kørsel og andre relaterede tjenester, og har igennem årene hjulpet mange glade og tilfredse kunder såvelprivate som inden for erhverv, industri og landbrug.

Hvad kan Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S tilbyde mig?

Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S råder blandt andet over en stor og omfattende vogn og maskin park bestående af forskellige former for transport og last køretøjer, anhængere, kraner, og special køretøjer til håndtering af særlige opgaver. Har du for eksempel behov for at få flyttet vanskeligt håndterbare emner eller for at få transporteret sværgods kan Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S hjælpe dig med såvel håndtering som logistik.

Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S vil altid tage dine ønsker og præferencer til vognmands ydelser i betragtning ved udarbejdelse af din individuelle aftale uanset om der er tale om en enkelt stående ydelse eller om du har brug for en permanent vognmands løsning til din virksomhed.

Du kan altid kontakte Vognmandsforretning Peder Schmidt I/S for yderligere information via virksomhedens hjemmeside pederschmidt.dk.

Flere nyheder