Lad din lokale elektriker forestå el arbejdet i din bolig

By:

Er du husejer? Så bør du have god kontakt til autoriserede fagpersoner, som kan hjælpe dig, når det brænder på. Det drejer sig om en autoriseret VVS installatør, en autoriseret kloakmester – og en autoriseret elektriker.

Hvilken elektriker i Hjørring skal jeg vælge?

Bor du og din familie i Hjørring eller nærmeste omegn kan du med fordel vælge Erik Lytzen A/S som din faste elektriker. Erik Lytzen A/S er blandt de største, ældste og mest velrenommerede elektriker og installatør forretninger i Vendsyssel og har igennem mange år hjulpet glade og tilfredse kunder med el installationer.

Ingen opgave er for stor eller for lille for Erik Lytzen A/S som gerne hjælper såvel større erhvervsvirksomheder og offentlige institutioner som private bolig ejere i Hjørring og oplandet hertil. Der ud over har Erik Lytzen A/S afdelinger i Hjørring, Hirtshals, Bindslev og Aalborg og kan således hurtigt træde til skulle der opstå problemer på disse kanter.

Hvad kan Erik Lytzen A/S hjælpe mig med?

Erik Lytzen A/S tilbyder som nævnt oven for elektriker hjælp til kunder af alle typer, og løser el opgaver af alle størrelser. Du kan få få akut hjælp i nødsituationer, for eksempel i tilfælde af strømsvigt, på alle tidspunkter af døgnet. Erik Lytzen A/S arbejder nemlig med døgnservice og rykker hurtigt ud når du har brug for assistance fra en autoriseret elektriker eller el installatør.

Med over 70 ansatte er Erik Lytzen A/S super godt rustet til at påtage sig opgaver og løse dem inden for den aftale tidsramme. Og du kan roligt regne med at samtlige installatører og elektrikere hos Erik Lytzen A/S er både veluddannede og passionerede omkring deres ekspertise område. Erik Lytzen A/S sætter en ære i altid at aflevere et stykke vel udført elektriker arbejde som lever op til samtlige krav og standarder inden for området.

Du kan læse mere på http://www.lytzen.dk/ 

Posted in: elektriker