Godt og billigt online forbrugslån

30 april 2021 Lotte Hindsberg

Forbrugslån, kontantlån eller privatlån. Kært barn har mange navne, men ens for alle er er, at det i dag både er hurtigt og nemt at ansøge. Hvis det er et online lån, har du pengene indenfor få timer. Som nævnt kan man i dag låne penge til forbrug både i online banker, i traditionelle banker, i fysiske butikker og web-shops.

I de sidste 2 tilfælde er det ofte i samarbejde end en online bank, f.eks. ikano bank.

Hurtige og nemme lån

Online lån er kendetegnet ved at det er hurtige og nemme, samt at der stilles ganske få krav til dig som låneansøger. Der er f.eks. ikke noget krav om at du som låneansøger skal stille med sikkerhed for at kunne låne som en almindelig bank gør.

Hvis det er et større beløb du har ansøgt om, kan det være at de spørger dig om dokumentation for at du har en indtægt før de vil låne dig penge. Det kan være en lønseddel eller bevis for at du modtager dagpenge eller SU.

Det tager kun få minutter at sende en ansøgning og måske er det ikke helt gennemtænkt. Derfor er det vigtigt at du starter med at sikre at du har luft i din økonomi til at tage et lån.

Det kan ende med at blive dyrt ikke at kunne overholde de økonomiske forpligtigelser og i værste tilfælde kan du ende i RKI. Står du i RKI som dårlig betaler, kan du have svært ved at låne og noget så almindeligt som at tegne et telefonabonnement er næsten umuligt.

For at kunne låne skal du have et NemID, en mailadresse så du kan modtage et tilbud og du skal være tilmeldt en dansk folkeregister adresse. Du skal være myndig og over 18 år. 

Søg gerne mere end 1 bank, så du sikre dig at det lån du siger ja tak til er det bedste og billigste.

Flere nyheder