Forebyg sygdomme i tandkød og tænder med regelmæssige besøg hos din tandlæge

By:

Der er mange danskere, som ikke kommer af sted til tandlæge før det er for sent. Det på trods af, at langt de fleste af disse danskere gennem deres opvækst har fået indprentet vigtigheden af regelmæssige tandlæge besøg, og tilmed har gået fast til skoletandlægen gennem hele skoletiden. Problemet her er som oftest, at denne rutinemæssige forestilling hører op, når man fylder 18 år – her efter skal man selv sørge for såvel betaling som for tidsbestilling. Og så er det, at mange begynder at falde af på den.

Er det ikke dyrt at gå til tandlægen?

Mange mennesker kvier sig ved at skulle bruge penge på noget så kedeligt som tandlægen – men bruger samtidig snildt det dobbelte på at få håret klippet og farvet hos frisøren. Dette kan virke ganske fornuft stridigt – håret vokser jo ud igen, men det gør tænderne ikke, når først du har mistet dem. Og med et billigt tandlæge besøg blot en gang (dog helst to gange) om året, kan du forebygge sygdomme og lidelser i tænder og i tandkød, som ville kunne forårsage ødelæggelse af dine flotte, funktionelle tænder.

Tandlæger i Danmark arbejder desuden med fastlagte priser på rutine behandlinger så som tandrensning og tandeftersyn – så du behøver på ingen måde at frygte en kæmpe regning efter et standard tandlæge besøg.

Jeg har ikke tid til at gå til tandlæge

Dette er måske en endnu dårligere undskyldning – især når man tager i betragtning, at langt de fleste tandlæger har lange dage, hvor de har åbent efter almindelig kontortid. Det burde således være muligt for dig at finde en tandlæge tid, som passer dig – og dette kan du eventuelt gøre i tandlægens online booking system, hvilket de fleste tandlæger også efterhånden har på deres hjemmeside. Læs mere, og book tid til behandling i dag, på stjerneklinik.dk

Posted in: tandlæge