Få det stærkeste tilbud på professionel gulvafhøvling i Sabro

By:

Når dit flotte og velholdte trægulv udsættes for en grim vandskade, kan det være fristende at rykke hele gulvet op og erstatte det med et nyt. Store mængder væde gør nemlig så langt fra noget som helst godt for et trægulv. Uanset hvor umage, du har gjort dig for at holde dit gulv smukt og ensartet i overfladen, vil den fugt, som sætter sig i træværkets fibre, få planker, brædder eller parketter til at svulme op.

Dette medfører som regel, at træet slår revner, bliver misfarvet, eller ligefrem bulner ud. Der kan opstå skævheder i gulvet lige som deciderede niveau forskelle kan forekomme som følge af udvidelserne i træværket – og dette gør ikke alene gulvet grimt at se på, men også ubehageligt at betræde og i – i grelle tilfælde – umuligt at møblere. Lige gyldigt hvor grundigt, du tørrer gulvet, vil disse skader ikke forsvinde. Men til alt held er det muligt at gøre noget ved problemet.

Få has på vandskaden med en grundig gulvafhøvling

Med en professionel gulvafhøvling kan du komme de dybere liggende skader, som en gulvafslibning ikke kan afhjælpe, til livs. Dette gælder også de typiske skader, som opstår på et trægulv i forbindelse med en oversvømmelse. Når gulvafhøvling maskinen kører hen over gulvet, vil op til en halv centimeter af gulvets overflade blive skrællet bort ved hjælp af små, skarpe knive, monteret på en roterende valse.

Således kan du med en gulvafhøvling blotlægge et helt nyt friskt lag af det gamle trægulv. Men du bør overlade opgaven til en dygtig gulvmand – ellers risikerer du at afstedkomme endnu flere alvorlige skader på dit trægulv.

Professionel gulvafhøvling – få et tilbud online

Hos dit lokale gulvfirma kan du altid indhente et fordelagtigt og uforpligtende tilbud på en grundig gulvafhøvling. Du kan læse mere på gkservice.dk