Få den rette behandling af angst

By:

Når man lider af angst, kan det virke utroligt hæmmende for de daglige aktiviteter. Ud over det, at angst er en særdeles ubehagelig lidelse, kan selve angsten for angsten virke stærkt invaliderende. For mennesker, som lider af panikangst, kan det at komme uden for en dør være en kamp i sig selv. Man ved nemlig aldrig, hvor og hvornår et panikangst anfald kan ramme – og med hvilken styrke.

Et panikangst anfald kan variere fra hjertebanken ledsaget af let sveden og stakåndethed til et anfald så voldsomt, at det kan ligne et hjerteanfald. Derfor havner mange angst ramte på hospitalet hvert år som følge af et angst anfald. Og af samme grund kommer angst ramte tit til at leve i isolation, idet frygten for at blive grebet af panikangst uden anledning kan virke meget intimiderende.

Lad ikke angsten styre dit liv

En af nøglerne til et liv fri for angstens dominans, er at lære dens natur at kende. Selv om panikangst anfald optræder uden triggers og uden forvarsel, er det som oftest angsten for disse anfald, som er mest hæmmende. Hvis man kan lære at give slip på denne frygt, vil angsten også miste sit greb i én. Og så er man kommet langt i kampen for et liv, som ikke er styret af angst.

Få professionel hjælp til at overkomme din angst

Dette er dog som oftest lettere sagt end gjort. Til alt held er der hjælp at hente hos en psykoterapeut, som har speciale inden for angst behandling. Psykoterapeut Kim Liljehult har selv lidt af angst i mange år, og har derfor førstehånds kendskab til den uhyggelige lidelse, gennem hele sit professionelle liv som psykoterapeut har Kim Liljehult beskæftiget sig med at hjælpe andre angst ramte mennesker – med stor succes. Du kan læse mere om behandling af angst på angstekspert.dk