Din aftale med Gulvsliberen i Viby

By:

Hvis du står med et gulv i Viby, der skal slibes ned, så agter du nok at få det bedste resultat efterfølgende, hvilket jo er helt forståeligt som kunde, og gulvafslibningsfirmaet ønsker også at få tilfredse kunder ud af deres arbejdes udførsel.

Så længe man bare er enige om fra start, hvad man helt præcist ønsker udført.

Den gode gulvafsliber kommer selvfølgelig ud og kigger på dit gulv i Viby, før det skal slibes ned, så vedkommende kan bedømme, hvad der skal udføres af special-behandling på lige dit gulv, da ikke to gulv-opgaver fordrer den samme type behandling.

Men hvis man ikke er velbevandret udi det at få slebet gulve ned, eller man bare aldrig har fået ens specifikke gulv blive slebet ned, så kan man godt være lidt uforstående overfor de fagudtryk og anbefalinger, man får smidt i hovedet af fagpersonen.

Selvfølgelig bør man regne med, at gulvafsliberen kommer med den bedste af sin anbefaling til, hvad der helt specifikt skal ske med gulvet, men derfor kan man godt stå bagefter som kunde, når man endelig ser, hvad en gulvafslibning fører med sig, og ønsker noget andet – og måske mere til.

Nu er gulvafslibningsfirmaer som bekendt interesserede i at få gode kunde-anbefalinger, også i Viby, så derfor vil de gøre meget for at gøre deres kunder glade, men der er også en vis grænse for, hvad de kan lave for for eksempel samme pris.

Hvis man som kunde på stedet bliver begejstret for resultatet, kan man ønske, at et tilstødende lokales gulv også skal slibes ned og måske endda gerne for samme eller en virkelig billig pris, for nu er fagfolkene jo ude på domicilet alligevel og har værktøjet fremme.

Arbejdet skal dog kunne svare sig for firmaet også, så i den slags tilfælde skal man nok aftale en anden dato til at udføre et større stykke arbejde, men hvis der er tale om et mindre forefaldende arbejde samtidig, kan man altid forsøge at forhandle med firmaet.