DEN RETTE GLIDECREME KAN FORVANDLE DIT SEX LIV

By:

Der er mange grunde til at folk ikke vil have sex, som træthed, ubehag, smerte, manglende ophidselse, eller at det bare ikke føles behageligt. Andre er vilde med sex og gør alt fra at købe det dyreste sexlegetøj til at svinge sig fra loftet, til at klæde sig ud som Wonder Woman. Folk eksperimenterer med de mest bizarre ting og udstyr til at forbedre deres sexliv. Men overraskende nok er det bedste produkt til at gøre sexlivet bedre; glidecreme. Denne enkle, billige løsning kan forvandle dit sexliv til noget fantastisk.

Myten om, at glidecreme kun er til at “fikse” et seksuelt problem kan vi godt gemme væk. Mange kvinder, unge eller gamle, lider af vaginal tørhed på et eller andet tidspunkt i deres liv, men er for flove over det til at tale om problemet eller søge hjælp.

Desværre synes der at være en forkert antagelse på både sociale- og mainstream medier om, at yngre kvinder ikke bør bruge glidecreme. De skal altid være våde, og hvis de ikke er det, så er det dem der har et problem.

Niveauer af vaginale sekret varierer mellem kvinder og kan påvirkes af:

  • Stress, angst og samlivsproblemer
  • Hormonelle ændringer på grund af prævention, graviditet, amning og menstruation
  • Medicinske tilstande som diabetes, bivirkninger af kemoterapi, eller immunforstyrrelser
  • Medicin – p-piller og allergiske lægemidler
  • Kemiske produkter – vaskepulver, sæbe, feminin spray og parfumeret toiletpapir
  • Manglende forspil – Kvinder har brug for mere stimulering end mænd har

En undersøgelse fra 2013 af 2451 kvinder i alderen 18-68 fandt at kvinder generelt gerne vil benytte glidecreme. Ifølge undersøgelsen følte 9 ud af 10 kvinder at sex er mere behageligt og simpelthen bedre når man bruger glidecreme.

Det kan også gøre sex mere behageligt for mænd. At have en våd penis øger ikke kun nydelsen, men forhindrer også skader eller slid på vagina og penis sarte hud. Det kan også være med til at gøre samleje længerevarende.

Ældre mænd har også udfordringer i form af erektion og ophidsningsproblemer. Det kan tage længere tid for dem at få erektioner og at blive tændt, men brugen af ​​glidecreme intensivere lysten og bidrage til at gøre erektionerne længere.

KOrt sagt: Hvis dit sexliv skal være bedre så køb glidecreme her: https://www.belugi.dk/apotek-til-bedre-sex/apotek-til-bedre-sex/glidecreme 

Posted in: glidecreme