Bryg din egen øl

By:

Elsker du øl, og ville du ønsker at du ikke skulle betale for dem, hver gang du er tørstig? Så var det måske en god idé at overveje at brygge dit eget øl. For forholdsvis små penge kan du komme i gang, og du kan købe hele bryggekits, der indeholder alt det skal bruge for at brygge dit eget øl. Hvis det lyder som noget for dig, eller noget du bare finder interessant, så kan du med fordel læse denne artikel.

Alt hvad du skal vide om ølbrygning

Det er faktisk ikke så svært at komme i gang med at brygge sin egen øl. Det eneste du skal bruge er et hjemmebryggekit og masser af vand. Vand er heldigvis rigtig let at finde og det findes flere forskellige mikrobryggerier, som også sælger det udstyr du skal bruge for at komme i gang. Alt hvad du behøver at vide kan læres ved at købe bøger og se videoer på YouTube, og så er det bare med at tage notater, og inden du ved af det kan du nyde din egen øl.

Alt hvad du skal bruge

Alt hvad du skal bruge er som sagt et hjemmebryggekit, eller de forskellige dele hver for sig. Det er en fordel at købe et kit, da du slipper for at skulle ud og finde alle tingene hver for sig. Ved at købe et kit kan du derved også spare nogle penge. Herudover skal du bare bruge vand, korn og plads. Der kan godt være nogle mindre lugtproblemer ift. brygning – ikke noget voldsomt, men nok til at man ikke har lyst til at brygge hjemme i sin stue. Det kan derfor være en god idé at rykke sit set up ud i sin garage, og hvis man ikke har sådan en, så kan man leje en. Du kan læse mere om hjemmebryg her: https://www.hjemmebryggeren.dk/ 

Posted in: ølbrygning